Zonder Tuk Tuk naar Tuk Tuk - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Inge Goossen - WaarBenJij.nu Zonder Tuk Tuk naar Tuk Tuk - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Inge Goossen - WaarBenJij.nu

Zonder Tuk Tuk naar Tuk Tuk

Door: ingegoossen

Blijf op de hoogte en volg Inge

25 Augustus 2011 | Indonesië, Batavia

Wowww en dan sta je op en blijk je in een schitterend plaatsje te zitten. Omringt door de bergen, heldere lucht en lieve mensen.Dus geld pinnen, ontbijtje halen en op met de boot richting Tuk Tuk.
Wordt je in de tuin van het hotel afgezet met de boot. Zo hier gaan we even een paar dagen vertoeven. Lekker in de regen (voelt als thuis hahahah) maar met een superuitzicht, heerlijk eten, toch nog zeer goede temperatuur. Net heerlijk genoten van een massage (uurtje voor 6.5 euro)Als nu na een paar dagen de Nederlandse stress niet is verdwenen.

• 25 Augustus 2011 - 20:02

July :

Inge, fantastisch. Schitterend uitzicht op het meer. Heerlijk zo'n busje he. Met vering hoop ik? Wij zijn er ook de bergen mee in geweest. Voor mij viel het mee maar Nico heeft zich ook dubbel moeten vouwen. Blijf foto's maken, kan ik meegenieten.

• 26 Augustus 2011 - 16:18

Ronald!:

Die goden schijnen echt gek op fanta te zijn! En op auto's zo te zien. Rieger is een autotuner uit duitsland. Dus hoe dat daar komt is ook weer een mooi verhaal denk ik :))
    prachtige foto's maar je camera kan er vast wel meer maken! ;)

veel plezier!