Penang - Reisverslag uit George Town, Maleisië van Inge Goossen - WaarBenJij.nu Penang - Reisverslag uit George Town, Maleisië van Inge Goossen - WaarBenJij.nu

Penang

Door: ingegoossen

Blijf op de hoogte en volg Inge

07 September 2011 | Maleisië, George Town

Whoop whoop, Georgetown !!

Vooral sas is helemaal in haar nopjes, maar ook ik kan me de blijdschap niet laten ontgaan dat er 'normale' plees zijn, gavarieerd eten...lekker vers en even niet met iedereen op de foto ;)

inmiddels 3 nachten geslapen in Starlodge. prima vertoeven. De avondwacht haalt stiekem wisky voor ons en voor de rest zijn ze verder ook heel super aardig en behulpzaam.
We zijn bij het fort geweest waar vooral de britten zijn losgegaan, wat stadswandelingetjes gemaakt en vooral lekker gegeten en gechilled.

Vandaag in het War Museum geweest, wel bijzonder hoe ze dat aankondigen (alsof het een soort goedkope actiefilm is), maar het is een soort verborgen stad van de Britten. Behoorlijk goed in elkaar gezet, maar waarschijnlijk van de vietnamezen gejat ;) De sporen van het feit dat de jappen de verborgen stad hadden ontdekt zijn soms nog wel terug te vinden. Verder is er nu een soort van tropisch regenwoud omheen ontstaan en wordt je er de hele tijd voor gewaarschuwd dat er van alles rond kan lopen/ glijden (slangen, schorpioenen, vleermuizen) Van de slangen hebben we er wel 2 mooie, gele exemplaren gezien en verder toen we uit het park waren stak er een soort broertje van de cobra over (dat vertelde iig een Maleis die langsliep) dus de waarschuwingen waren niet voor niets.....

• 11 September 2011 - 17:53

July:

Ik blijf genieten van de foto's. Fantastisch! Wat is die man aan het doen met zijn lat en viltstift?

• 14 September 2011 - 15:43

Inge Goossen:

Hee Juultje !! :)
    Volgens mij was hij een soort meetlat aan het maken.

• 14 September 2011 - 16:06

Peter:

Inkie! Leuk om te lezen dat je eindelijk een plaats hebt gevonden met normale plees, niet geheel onbelangrijk voor sommige onder ons whahahah! Mooie foto's keer op keer zeg!

Ga je als je terug bent nog wat doen met de opgedane kennis qua kookkunsten? Ik hoop er wel een beetje op eigenlijk ;-)

Kus ook voor Sassie

• 15 September 2011 - 06:43

Fan(ny):

Ingos! Ik zeg gelijk naar huis komen!! Ziet er zo vervelend uit allemaal ;-)
    Leuk om je te volgen op de site, en onwijs mooi allemaal. ENJOY!!
    Dikke knuffel

• 15 September 2011 - 19:28

Ralf:

Wow! ik geniet zo van je verhalen!Ik mis je,maar heb je zo toch bij me!Dikke kusss!

• 20 September 2011 - 07:41

Eitje:

Inges!

Wat een gave foto's heb je al! En superleuk om al jullie avonturen te lezen.
    De jam is inmiddels op (hij was erg lekker :-)) Ik stuur het lege potje naar je ouders terug (je moeder heeft het potje vast heel erg gemist ;-))

Pleziertjes!!!

• 21 September 2011 - 12:27

Zelfdeouderhouder:

Ziet er leuk uit zwessie!
    Zit nu te wachten op Bali. Meteen weer kennis gemaakt met de corrupte uitzuigerige bureaucratie/instelling. Het moeten kopen van een visa omdat ze geen transit ruimte hebben airporttax ruim 10 euro en dan ook nog eens een 45 min moeten zoeken naar internet dat ik kan gebruiken omdat ze overal belachelijke prijzen voor vragen... Zucht wat ben ik blij dat ik de "bewoonde wereld" weer op ga zoeken! Beetje bijgekomen?
    Kus!