Dag 1 Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Inge Goossen - WaarBenJij.nu Dag 1 Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Inge Goossen - WaarBenJij.nu

Dag 1 Bangkok

Door: ingegoossen

Blijf op de hoogte en volg Inge

22 Augustus 2011 | Thailand, Bangkok

De reis is gisteren dus officieel begonnen en ik ben veilig geland in Bangkok. Nou ik zou mezelf niet zijn als alles normaal zou gaan, dus ik had het hotelletje voor de 21 geboekt ipv vandaag :S De superlieve mensen hier uit het hotel hebben gisteren 2 uur op het vliegveld zonder resultaat staan wachten en ik kwam er pas achter toen ik redelijk gaar met nog iets te zware spullen aan t zoeken was naar waar mn ophaalbrigade stond.
De gok genomen en toch naar het besproken hotel gegaan...GELUKKIG toch een kamer over en ze zijn ook niet heel erg boos. Je wordt dan meteen weer meegenomen in de intense vriendelijkheid van de mensen, maar dit hotel is echt wel heel erg tof. Er zit een mannetje bij de uitgang die je overal heen wilt brengen, ben ontvangen met een lekker fris sapje en ik lig hier nu ff lekker op bed met het netbookje van het hotel te chillen :)

Net mezelf mee naar buiten genomen om te lunchen, maaarre pffff moet echt nog ff wennen aan het klimaat..vannacht zal het temp. technisch wel beter zijn. Zit hier vlak bij het vliegveld, maar aan het water bij een tempeldorpje echt wel heel erg leuk.

Morgen lekker door naar Sumatra :-)

Doegie

• 22 Augustus 2011 - 08:48

Fanny:

Lekkerrrrrrrr!!! Onwijs veel plezier! Dikke kus

• 22 Augustus 2011 - 13:46

Eitje:

Haha, dat klinkt al heerlijk als een Inge-actie ;-)
    Fijn dat je goed aan bent gekomen en niet op straat hoefde te slapen hihi!

Veel pleziertjes!
    Liefs

• 22 Augustus 2011 - 15:01

Tilly En Piet:

De mensen van het hotel hadden ns nog gebeld of je altijd een dag later kwam:)
    Je eerste maaltje ziet er echt "bangkoks" uit, misschien toch van een bange kok....
    kus van ons

• 22 Augustus 2011 - 17:34

Vanuit Medan!!:

Zwessieee!!!! Bijna!!! Genietze van de hectiek daar en het lekkere eten :) Tot morgen! Kus!